Brockwell Park ‘before’ & ‘after’ the £6M restoration

Brockwell Park has been transformed by a £6M restoration programme, funded by the National Lottery and Lambeth Council.

This free booklet shows the Park ‘before’ and ‘after’ the £6M major works, which included:

  • Restored features: Children’s Playground, Community Greenhouses, Norwood Lodge, Ponds and Bridges, Sand and Water Play area, Temple and Walled Garden.
  • Improved infrastructure: New shelters, railings and entrances, path and drainage works, planting and site furniture.

The restoration was achieved through a partnership between BPCP, Lambeth Council, Lottery funders, Land Use consultants and Blakedown contractors.

Brockwell Hall was not part of the restoration programme. However a further, multi million pound Lottery bid is planned shortly to improve public access to the Hall and its facilities.

Advertisements
This entry was posted in Community Development, What We Do and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Brockwell Park ‘before’ & ‘after’ the £6M restoration

  1. Pingback: Brockwell Walled Garden looking blooming lovely – photos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s